Jak balit produkty do misek pro maloobchodní prodej

Jste dodavatel pro maloobchodní prodej nebo si sami zajišťujete balení masa, hotových jídel či jiných potravinářských výrobků do misek?

Pak potřebujete pro svůj provoz profesionální výkonné stroje s přesným ořezem fólie.

Produkty zabalené na těchto typech strojů získají plně profesionální vzhled a jsou tak vhodné pro maloobchodní prodej. Fólie je přesně oříznuta okolo misky a použitím vlastního grafického potisku lze podtrhnout a zatraktivnit vizuální dojem balení a odlišit se od konkurence.

PRD102398-Ali-fiammegiate    modified_atmosphere_packaging_1

 

V případě, že potřebujete prodloužit trvanlivost některých produktů, masa apod. přidáním ochranné atmosféry (MAP), je podmínkou misky hermeticky uzavřít. Těmito pokročilými technickými možnostmi disponují například stroje REETRAY. 

RT20_VGM-2RM150__side view_2048

Nejvyšší třídou strojů jsou pak vybavovány ty nejnáročnější vysokokapacitní provozy. Tyto vysokorychlostní automatické balicí linky se řadí ke špičce v oboru.

Jsme výhradním dodavatelem balicích strojů společnosti G. MONDINI pro český a slovenský trh. Řada TRAVE PLATFORM® umožňuje balení širokého spektra výrobků na jednom stroji. Jednoduchou výměnou nástroje lze měnit obalové materiály, formáty balení a technologii balení.

To přináší významné snížení provozních nákladů. Od úspory prostoru, kdy s jedním strojem zvládnete provoz balení do různých formátů, přes úspory času, spotřeby energií až po hospodárné využití balicího materiálu.

 

PLATFORM Technology by Mondini

 

Rádi Vám doporučíme to nejvhodnější řešení na míru vašemu provozu včetně výběru vhodného obalového materiálu.

 

Neváhejte se na nás obrátit.